Winkelwagen

Over Ons

Wie is Stuntgigant.nl

Wij willen het leven van onze klanten gemakkelijker maken. Dit realiseren wij door 24/7 research te doen naar de nieuwste producten en deze aan jou aan te bieden. Wij mogen met trots zeggen dat we al meer dan 2500 klanten hebben geholpen.

Geld terug-garantie

Ben jij niet tevreden of is het product dat jij hebt besteld defect afgeleverd? Retourneer je aankoop dan binnen 30 dagen en je krijgt van ons een nieuw exemplaar of je geld terug.

Makkelijk retourneren

Neem gerust contact op met onze klantenservice wanneer je jouw aangekochte product wenst terug te zenden. Wij helpen jou graag verder.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Gratis verzending

Bij StuntGigant™ kom je bij het betalingsproces niet voor verrassingen te staan. Wij bieden gratis verzending voor alle pakketjes.

Onze garanties

Welke garanties heb je als je bij ons een aankoop doet?

Wij staan 100% achter onze producten en daarom bieden wij een 100% tevredenheid garantie aan.

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten ten allen tijden voor eigen rekening.

100% gecertificeerde producten

Al onze producten worden uitvoerig gecontroleerd voordat ze worden verkocht.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van de beste payment provider van Nederland & België. Dat is namelijk mollie. Je kan bij onze veilig betallen met: PayPal, Ideal, Bancontact, Belfius en KBC/CBC.

Vervoersdiensten

Wij werken samen met PostNL en Bpost om jou bestelling op een veilige manier te vervoeren.

Ontmoet ons team

Waarom houden wij zo van ons werk?

Namens het team mag ik (Sanne) iets vertellen over het werken bij stuntgigant. Wat het werken bij dit bedrijf zo leuk maakt is dat we veel vrijheid hebben in de dagen en tijden dat we werken. We kunnen vanuit huis werken als dat moet. Daarnaast is het heel leuk om te zien hoeveel positieve reacties we krijgen op de service van het bedrijf.

Veronica

Eigenaresse

Jasper

ICT medewerker

Sam

Klantenservice medewerker

Sanne

Marketing medewerker

Deal Van De Dag

50% Korting op de Ultimate Hair Styler™

Droom je van glanzende, volumineuze en verzorgde lokken, maar past de dure föhn die veel influencers gebruiken niet in jouw budget? Dan heb je misschien geaccepteerd dat die luxe haarstijl voor jou niet is weggelegd.. Maar wat als er een föhn is met hetzelfde indrukwekkende resultaat, zonder overdreven duur prijskaartje?

Bekijk de Ultimate Hair Styler™